En trivelig boform

Moderne arkitektur. Fine planløsninger. Trivelig boform. God beliggenhet. Solrikt. Barnevennlig… Breivolltunet i Sande i Vestfold gir deg og familien mange bokvaliteter.

Boligene i Breivolltunet bygges etter nyeste forskrifter TEK10. Det sikrer deg en energieffektiv bolig med godt inneklima og lave oppvarmingskostnader. Boligene får gjennomgående god standard med miljøvennlige materialer. Eikeparkett i stue/kjøkken, soverom og gang, romslig kjøkkeninnredning, keramiske fliser i entré og bad, peisovn i stue. Takterrasse med rekkverk i stål og glass. Boligene leveres med bredbånd/fiberløsning. Kort sagt; alt du bør forvente av en helt ny og moderne bolig.
 

Husene er tilpasset slik at du får luftige, private uteområder og tilgang til gode fellesarealer sentralt på området. Prosjektet opparbeides ferdig med plen og uteplass, fellesarealer, lekeplasser og møteplass for voksne. Breivolltunet får en trivelig boform, landlig og solrikt, godt egnet for barnefamilier og andre som ønsker en moderne og praktisk enebolig. Her er det tatt hensyn til alle aldersgrupper i planleggingen av prosjektet.
 

Utbygger er Omnihus as, som har utviklet flere store boligprosjekter i området rundt Oslofjorden.
 

 

 

 

BYGG 1